Esküvői Fotózás Budapest Wedding Photography kreatív esküvői fotózás

kreatív esküvői fotózás – Emily és Rick

Kreatív esküvői fotózás – Emily és Rick

Emilyt és Ricket egy korábbi bejegyzésünkben már említett nyílt napon ismertük meg, amikor is ruhapróbára jelentkeztek be a Love szalonba. Kiderült, hogy Kínában lesz az esküvőjük március végén, ezért erre a jeles alkalomra szeretnék meglepni a vendégeket egy igazi “lánchidas, váras, parlamentes” budapesti sorozattal, hisz immár hat éve itt élnek és dolgoznak, és nagyon a szívükhöz nőtt a város. A hozzáállásuknak és a lelkesedésüknek köszönhetően minden nagyon gördülékenyen ment. Emily megtalálta álmai ruháját, másnap pedig már a próbasminken beszéltük át a következő heti kreatív esküvői fotózás részleteit.

 

A smink és készülődés után egyenesen Szentendrére mentünk, szerencsénkre ragyogó napsütésben. Majd irány a vár, a Mátyás templom, és az esti fényekben is készült jó pár fotó. Mi beöltözve is igencsak éreztük a hideget, de az ő arcukról így sem fagyott le a mosoly :)

 

Szeretem ezt a várost, de sokszor természetesnek veszem mindazt, ami egy külföldi párnak kuriózumnak számít. Hálás vagyok nekik, mert általuk annyira átjött az “I love Budapest” feeling, hogy teljesen más szemmel fotóztam én is a már jól ismert helyszíneken.

 

Jöjjön akkor néhány fotó a teljesség igénye nélkül. Reméljük a vendégek nem tévednek az oldalunkra az esküvőig :)

 

Katt a képre a galéria megnyitásához!

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá