bali_profilkap

Lengyel Balázs – fotó, film

 

Sokan kérdezik tőlem, mikor kezdtem el fotózni. Fotós családba születtem, így már kisgyermekként Édesapám stúdiójában segédkeztem. Akkor megtanultam: ha piros a lámpa, nem szabad benyitni a sötétkamrába! :)

Eleinte csak asszisztáltam és figyeltem, majd egyre többször vettem kézbe a fényképezőgépet és a videókamerát. Hivatásszerűen lassan 10 éve dolgozom fotósként, filmesként. Az első években főként riportfotózással foglalkoztam. Egy ismerősöm kért fel először az esküvőjük megörökítésére, amivel elindult egy új irány és egy új szerelem: az esküvői fotózás. Kezdetekben az izguláson kívül egy dolgot tudtam, nem szeretnék unalmas, sablonos képeket. Az izgulást hamar felváltotta a rutin, de az az elhatározásom, hogy ne zsánerképek szülessenek egy esküvőn, a mai napig megmaradt.

Fotózási stílusomra a riportfotózás nagy hatással volt, így amennyiben lehetőségem van rá, kerülöm a statikus, szoborszerű képeket. Számomra nagyon fontos, hogy bármilyen munkáról legyen szó, ne csak egy “fotós” vagy a “videós” legyek, hanem Balázs, akivel jól érzitek magatokat! Az eddigi tapasztalataim is ezt erősítették, és jó érzés olyanokkal együtt dolgozni, legyen szó modellekről, kisgyerekről, céges partnerekről, jegyes párokról, akik ezt felismerték, és engem választottak.

agi_profilkep_jo

Szép Ágota – smink

 

“Fotósfeleség” sminkesként abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy Férjemmel nemcsak a magánéletben, de a munka terén is nagyon jó párost alkotunk. Amikor belefogtam ezen álmom megvalósításába, már nemcsak mások megszépítése és kreativitásom ilyen módon történő kibontakoztatása volt a célom, hanem, hogy mindezt közösen, a Férjem mellett és az ő munkáját segítve tegyem. Büszke vagyok arra, hogy a szakma alapjait Horacsek Ági sminkmestertől sajátíthattam el, aki mind emberileg, mind szakmailag az abszolút favoritom, és akinek örök hálával tartozom.

A Férjemmel közös munka mindkettőnket inspirál, amit csak tovább erősít az a sok pozitív visszajelzés, amelyet a partnereink, megrendelőink és immár házaspárjaink részéről kapunk.

Ha ezeket a sorokat olvasod, nagy valószínűséggel azért teszed, mert amit az oldalunkon eddig láttál, az Rád/Rátok is inspirálólag hatott :-) Ha így van, úgy örömmel vesszük, ha a megadott elérhetőségeink valamelyikén megkeresel/megkerestek bennünket.