lbmediart_elite_love_ruhak_0013

Az esküvői ruha fotózása

Lehetett volna a blogbejegyzés címe ez is: “Hogyan válassz esküvői ruhát?” A piac ezen a téren is túltelített, és ahogy minden műfajban, itt is vannak íratlan szabályok, amelyeket érdemes figyelembe venni. Lehet, el sem hiszitek, de nekem fotós szempontból ugyanolyan izgalom, hogy milyen ruhát választotok, mint amikor Ti bújtok bele első alkalommal az álomruhába. Az esküvői ruha – és úgy anblokk az esküvői fotósorozat – elkészítésénél kulcsszerepe van a ruhának. Nem elég a jó szabás, vagy a jó alak, a ruha anyaga, minősége, állapota és kidolgozottsága már a vállfán lógva sokat elárul.

 

Biztosan sokan láttatok már olyan esküvői fényképet, amelyiken kékesen vibrált a ruha, vagy olyat, ahol nem látszott szinte semmi a ruha anyagából, mert fénylett, vagy ahogy mi fotósok mondjuk, “kiégett” a részlet. Nyilván ezeket a problémákat egy jó fotós technikailag meg tudja oldani a helyszínen, vagy időigényes utómunkával, de vannak menthetetlen helyzetek…

 

Fontos tehát, hogy akár vásároltok, akár varrattok, vagy kölcsönzitek a ruhát, mindig szempont legyen a kellő referencia, a hozzáértés, a szakmai múlt, a minőségi alapanyag avagy a minőségi ruhamárka. Az internetes rendeléstől pedig óva intenélek Benneteket!

 

A tavalyi évben Budapesten új szalon nyílt Love Esküvői Ruhaszalon néven, ahol január 31-én és február 1-jén egész hétvégén várják a menyasszonyokat. Ennek keretén belül a szombati napon velünk is találkozhattok majd a szalonban, ahol örömmel válaszolunk bármilyen felmerülő kérdésetekre. Az elmúlt évben rengetegen választották a Love szalon esküvői ruháit, a menyasszonyok és a mi legnagyobb örömünkre. Ha még nem sikerült dönteni, hogy milyen ruhában szeretnétek az oltár elé állni, úgy nyugodt szívvel ajánljuk Nektek az említett szalont, hisz itt mindent megkaptok, amire csak szükségetek van, menyasszonyi és vőlegény ruhák tekintetében is: tökéletesen szabott (és ráigazított) ruhák, aprólékosan kidolgozott részletek, klasszikus vagy éppen formabontó fazonok.

 

Nem szabad azonban elfeledkezni a kiegészítőkről sem. A fátyol, a cipő, az ékszerek legalább annyira fontos elemei az összképnek, mint a vőlegényeknél az óra vagy a cipő. A részletek fényképezésénél ezen darabok ugyanis főszerepet kapnak, így nem elég azokat jól “megfotózni”, fontos, hogy  igényesen és jó ízléssel legyenek kiválasztva.

 

Ebben a galériában  – a teljesség igénye nélkül – egy gondolatébresztő válogatást láthattok azon menyasszonyaink fényképeiből, akik minden fontos szempontot figyelembe véve választottak ruhát, és persze minket :).

Katt a képre a galéria megnyitásához!

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá