esküvői kiállítás Spoon Hajó rendezvényfotózás LB-Mediart

Esküvői kiállítás a Spoon Hajón

Esküvői kiállítás – menni vagy nem menni?

Tapasztalataim szerint a legtöbb szolgáltató fejében megfordul ez a kérdés legalább egyszer. “Vajon nyerek, vagy veszítek e vele, ha egy ilyen rendezvényen részt veszek? Vajon megéri e a befektetett pénz és energia?”

Idén nem terveztem, hogy kiállítok. Egyrészt ilyenkor van időm utolérni magam, és foglalkozni egy kicsit a marketinggel, utómunkálatokkal, másrészt az ünnepek elteltével jellemzően az év első negyedében érkeznek a felkérések esküvői fotózásra, melyek folyamatos egyeztetést igényelnek. Rengeteg emailt kapok ilyenkor, amelyek között van néhány sablon levél – ahol olykor még a címzett nevét is elfelejtik átírni -, de azért hál’ istennek többnyire személyhez szóló esküvői ajánlatkérés érkezik az online postaládámba. Ilyenkor első körben csak írásosan tudok válaszolni a kérdésekre, és bízom benne, hogy immár nemcsak az esküvői és jegyes fotók stílusa, de a válaszom és az ajánlatom is elég meggyőző ahhoz, hogy létrejöjjön a személyes találkozó.

Ezért is jó az esküvői kiállítás, hisz  – ami az esküvői fotózást illeti – alkalmuk nyílik a pároknak személyesen is megismerni a fotóst, aki az esküvői albumban látott képek “mögött van”. Ami a hátránya egy ilyen rendezvénynek, hogy temérdek jobbnál jobb kiállító éri egymást, sok az inger és a választék, záporoznak a szórólapok, amolyan bőség zavara. Ritka az, amikor valóban hosszan és nyugodtan tudok egy érdeklődő jegyespárral beszélgetni.

Idén januárban részt vettem egy hasonló, nagyobb tömegeket mozgósító esküvői kiállításon, illetve egy  kompaktabb, családiasabb kiállításon is. Utóbbi a Spoon Hajó Esküvői Kiállítás volt, ahová igaz nem jött el több ezer látogató, mégis eredményes volt számomra. Nemcsak a felkérések száma alapján, hanem a jóízű beszélgetések miatt.

Itt volt időm részletesen bemutatni a munkásságomat, a fotózási stílusomat, és én is megismerhettem a jegyespárok igényeit, terveit, elképzeléseit, stílusát és személyes történetüket is. Mindezek mellett még arra is volt időm, hogy képeket készítsek. :) Ahogy az a fotókon is látható, a Spoon Hajó az egyik legexkluzívabb dunai panorámával, különleges ételekkel és kiváló kiszolgálással várja vendégeit, és bár már tavaly is alkalmam nyílt rá, az idei esküvői szezonban több alkalommal is fogok itt esküvőt fényképezni.

Jövőre egy dolog biztos: Spoon Hajó Esküvői Kiállítás!

Katt a képre a galéria megnyitásához!

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá