Talamba Rendezvényfotózás LB-Mediart Esküvői Fotózás Budapest Wedding Photography

Talamba – próba

Talamba próba

 

A Talamba Ütőegyüttest szerintem nem kell bemutatnom a magyar közönségnek. Akik mégsem ismernék ezt a négy srácot, azok gyorsan nézzenek utána az együttes holnapján. :) Na de ne ugorjunk így előre…

 

A zene – Édesapámnak hála – kisgyerek korom óta fontos része az életemnek. Kamaszként sulirádiósként, később DJ-ként szórakoztattam a “népet”, és toltam a számomra legjobb zenéket, illetve sok-sok éven keresztül doboltam egy ütőegyüttesben. Sajnos a lustaságom miatt nem jutottam el a konzervatóriumig, de a vágy, hogy doboljak a mai napig nem múlt el. Keresem a lehetőségeket, hogy minél közelebb kerüljek a hangszerekhez, és ha csak egy érintésig is, de érezzem őket.

 

Így volt ez most is, hiszen a Talamba Ütőegyüttes próbáján jártam, ahol természetesen előkerült a fényképezőgépem. Akik ismerik őket, tudják, hogy a négy fiú legismertebb lelőhelye a gödöllői próbaterem, de mostanában az átlagosnál is többet vannak itt, hiszen február 21-én a MÜPA-ban fognak ismételten koncertet adni.

 

A négy srác a repertoárt úgy állította össze, hogy ne csak a zene, hanem a tánc és a színház rajongók is élvezzék a műsort. Csak pár órára lestem be az egzotikus hangszerekkel zsúfolásig telepakolt Talamba próbaterembe, ahol a szintén gödöllői Fricska Táncegyüttessel próbáltak.

 

A Fricska fiúk óriási energiával táncoltak és hihetetlen precizitással figyelték az őket kísérő dobosokat, miközben – ahogy a képek is tanúsítják – a mosoly és a darabok közötti szünetekben zajló önfeledt sztorizgatások sem maradtak el.

 

A Talamba  MÜPA-s koncertjén a Fricska Táncegyüttes mellett még nagyon sok hazai és nemzetközi sztár lép fel, és ha a februári koncerten nem is lehetek a színpadon fotósként, azért a főpróbán még megsimogathatom a hangszereket. :)

 

Katt a képre a galéria megnyitásához!

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá