jegyesfotózás LB-Mediart esküvői fotózás Budapest Wedding Photography

Téli jegyesfotózás Lindával és Viktorral

Az év  – szó szerint – első jegyesfotózása kalandosan indult, de egészen meseszerűen alakult. A dátumválasztás nem volt egyszerű, hisz 4 ember időrendjéhez és az időjárási viszonyokhoz kellett igazítani, így jött a január 1-je.

 

Helyszínként Dobogókő maradt fent a rostán, hisz olyan hely kellett, amelyik viszonylag közel van Budapesthez, és ahol bőven van még hó. Hisz hó nélkül nincs igazi téli jegyesfotózás. :)

A szilvesztert követő kései ébredés után lassan ment a készülődés és a pakolás, és ahogy lenni szokott, utolsó percben jutott eszünkbe egy-két apróság. Így eléggé szorított minket az idő, hogy még a korai esteledés előtt odaérjünk, és jó képek is szülessenek. Egy kedvenc közlekedési mobilapplikációnak köszönhetően viszont minden úgy alakult – ha nem jobban -, mint ahogy elterveztük. Egy olyan útra vitt minket, amelyik normális időjárási viszonyok között igencsak lerövidítette volna az utat a célig, azonban olyan csúszós és havas volt, hogy 300 m után kénytelenek voltunk megállni. Mintha csak így rendezték volna nekünk… Ahogy leparkoltunk, csend, gyönyörű havas táj, egy kis pad és egy állatetető látványa fogadott bennünket, és legnagyobb örömünkre elkezdett esni a hó. Egyszóval minden összeállt egy igazi téli jegyesfotózáshoz! :)

 

Katt a képekre a galéria megnyitásához!

1Hozzászólás

  • Anita

    08.01.2015 at 15:26 Válasz

    Szep fotok. Csudaszep par. Sok boldogsagot!

Szólj hozzá