Glamping Piknik rendezvényfotózás Budapest

Glamping Piknik Noszvaj – aki nem hiszi, járjon utána!

Glamping Piknik Noszvaj

Vannak helyek, ahová jó visszamenni. :)

Amikor először megérkeztünk a Nomád Hotelbe, már akkor tudtam, hogy ez a hely nem egy “egyéjszakás” kaland lesz. Azóta már többször pihentük ki magunkat itt, nevettünk sokat Bariékkal, és éreztük magunkat úgy, mintha a nagyinál nyaralnánk. Erről egy korábbi bejegyzésünkben itt olvashattok.
Idén végre úgy jött ki  a lépés, hogy el tudtunk menni a Glamping Piknik-re, amiről először  – megmondom őszintén – fogalmam sem volt, hogy  micsoda. De jól is van ez így, mert a név, a hely, a program garancia volt arra, hogy megéri eltölteni itt a Pünkösd hétfő délutánunkat.

Nem vágytunk semmi extrára ezen a napon, csak egy kis piknikre a fűben. Kb. ez a Glamping Piknik, csak nem egyedül vagy, hanem hasonszőrű emberekkel, akik ugyanerre vágynak. A délután nagy részében a fűben feküdve “moziztunk”, hiszen a nagy amerikai filmes recept minden kelléke adott volt: izgalmas környezet, gyönyörű, mosolygó gyerekek, viháncoló boldog kutyák, és szebbnél-szebb ételek. (és persze a borok, amiket kivételesen most nem tudtam megkóstolni… :( )

Természetesen a gépem nálam volt, így most a képeimen keresztül ti is átélhetitek azt, amiben azoknak a szerencséseknek volt részük, akik időben regisztráltak a noszvaji Glamping Piknik-re. Mi már nagyon várjuk a következőt!

…és aki nem hiszi, járjon utána!

Katt a képre a galéria megnyitásához!

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá